De Sporza Fietsvakantie, dit jaar in Calpé en in Mojácar!

Ga fietsen samen met de begeleiders van de Sporza Fietsvakantie. Een reis waar je professionele begeleiding krijgt op elk niveau, ook dat van jou!

OPGELET: DE BOEKINGEN WORDEN OP WOENSDAG 28 SEPTEMBER AFGESLOTEN!

WEEK 1: Calpé van 15 tem 22 oktober 2016    BOEK NU! ALLE SINGLE KAMERS IN CALPE ZIJN VOLGEBOEKT!
WEEK 2: Mojácar van 23 tem 29 oktober 2016    BOEK NU!

Lees de feedback van onze deelnemers!

Waar biedt de Sporza Fietsvakantie een meerwaarde?

begeleiders_sporza.jpg

Waarom de Sporza Fietsvakantie? Lees de feedback van onze deelnemers:

“Zalige vakantie! Een goeie mix van sport, cultuur en ontspanning!”  - Benoit De Cocker

“Op reis met Sporza was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer!!” - Eric van den Berghe

"Als je van zon houdt en fietsen je ter harte ligt, is deze professioneel georganiseerde reis een echte aanrader!" - Benoit Duvivier

“Voor mij werd een droom werkelijkheid! Klimmen als een klein pionnetje tussen de reuzen van bergen, zalig genieten van de afdalingen, kortom *onbeschrijflijk*. Ik kreeg het gevoel renner te zijn. Een fantastische organisatie en super begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik deze deugddoende fietsvakantie direct zou overdoen en aan iedereen kan aanraden." - Hilde Dewaele

Ik heb mij daar top gevoeld, geen moment is mij tegen gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar.” - Francis Celis

Waar biedt de Sporza Fietsvakantie een meerwaarde?

Ga mee met de Sporza Fietsvakantie en…

 • Word volledig ondersteund door een team van begeleiders, zoals het een echte fietsvakantie betaamt en fiets 5 dagen tussen de 40 en 150 km volledig volgens jouw niveau!
 • Kwaliteitsvolle begeleiding in het Nederlands, samen met ex-prof Serge Baguet en met alle nodige fietsfaciliteiten (fietsruimtes, assistentie, bevoorradingen, wasdienst,.. en nog zoveel meer!)
 • Dompel jezelf onder in een echte Sporza-sfeer, met een heleboel Sporza-activiteiten die de groepssfeer naar een hoogtepunt brengen!
 • Ga op reis samen met Sporza presentator Sammy Neyrinck en luister naar zijn 'kijk op de koers'!
 • Geniet van het gezelschap van Frank Hoste tijdens de ritten in Calpé (ex-profrenner, koersdirecteur Gent-Wevelgem en Tour de France commentator)
 • Leer bij over fietsmechaniek tijdens meerdere infosessies van een top fietsmechanieker
 • Luister naar alle tips en tricks van Professor Hespel van Bakala Academy over training en voeding voor fietsers!
 • Geniet van een nieuwe infosessie van Professor Hespel over hoe je als fietser in de winter het beste kan trainen! Welke sporten zijn goed, hoe bouw je op? Hoe kan je de feestkilo’s er makkelijk afkrijgen… luister vol spanning naar zijn goede raad en doorsta ook na de Sporza Fietsvakantie de winter, al fietsend en in topconditie!
 • Kijk in de Sporza Bar op groot scherm naar de herhaling van het Wereldkampioenschap Wielrennen in Qatar dat plaatsvindt tijdens de Sporza Fietsvakantie in Calpé!
 • Volg de avond erop één van de debatten tussen de Sporza presentator en voormalig Belgische profrenners over het WK of vraag raak naar hun ervaring en kennis in de fietswereld!
 • Test je wielerkennis tijdens de Sporza Quiz of geef alles tijdens de Sporza Cup in Mojácar met leuke opdrachten in verschillende sporten!
 • Drink een Belgisch biertje in onze Sporza Bar en feest mee tijdens de Sporza Party: In Calpé organiseren we “De rustdag mag er zijn – Festijn” en in Mojácar genieten we van “Wat een reis-, fiets- en feestparadijs”!
 • Ga voor de ultieme uitdaging op de laatste fietsdag met de Sporza Challenge of moedig de renners aan op de top! Een beklimming om niet te vergeten!
 • Geniet als niet-fietser van een leuk en entertainend partnerprogramma en geniet mee van de fantastische groepssfeer onder de Spaanse zon!

 

Heb je de smaak te pakken? Meer informatie kan je terugvinden op onze site bij de pagina programma of boeken kan op de pagina BOEK NU!

samen_met_een_sterk_team_ter_plaatse.jpg

Programma steeds onder voorbehoud